Sommarens spelningar i Strandbaren
Se datum för spelningar

Produktion av choklad

Kvalitet när det smakar som bäst.

Med äkta råvaror och utan artificiella tillsatser skapar vi praliner och andra chokladprodukter som smakar fantastiskt. Den lena strukturen och de rena smakerna är vårt signum.

Familjerna Dannberger och Bremefors har förverkligat en dröm och en vision om en Öländsk chokladfabrik. Ödet förde dem samman med chocolatiern Sylvain Marron och de förverkligade en dröm att med Ölands unika miljö och växtrike som inspiration skapa exklusiva kvalitetspraliner. I Juli 2010 såg de första pralinerna dagens ljus. Nyfikenhet och experimentlusta har fört dem vidare från det Öländska in på fler spännande smaker.

Med övertygelsen att genuint hantverk och råvaror av högsta kvalitet ska genomsyra alla led har dessa Ölänningar nu påbörjat ytterligare ett kapitel i Ölands och chokladvärldens historia. 2023 så utökades ägarstaben och ser med tillförsikt fram emot kommande års utveckling.

Önskar du bli återförsäljare, köpa choklad som gåvor till personal eller kunder? Eller på något annat sätt önskar mer information om vårt sortiment, kontakta oss på info@olandschoklad.se eller ring 0485-31040.

Kontakta oss