Matmeny

Nägot Litet: Prosciuttosallad 150:- Serveras med bröd. 
Caesar sallad med kyckling 150:- 
Ceasar sallad med räkor 160:- 
Soppa Varierar under veckan.
Lägg till 10:- för kyckling eller räkor.

 

Pizza? Nej, men Scrocchiarella

Surdegsbröd som påminner om pizza, men är mycket luftigare och krispigare.
Alla pizzor börja med parmesanost och mozzarella.

Stor 300:- (52×24 cm som passar att dela vid bordet)
Lagom 160:- (som en normalstor pizza)
Liten 120:- (inte så liten som man tror)

Glutenfri? Vi kan fixa! (bara en storlek)
 
Chèvre Chèvreost, valnötter, honung och pizzasås, toppad med ruccola.
Parma Parmaskinka, soltorkade tomater och pizzasås, toppad med ruccola.
Pulled Pork BBQ-rökt pulled pork, picklad rödlök och pizzasås, toppad med ruccola.
Margherita Pizzasås, parmesanost och mozzarella.
Nduja di Spilinga Chilikryddad, rökt, bredbar salami från Kalibrien) = Nduja, rödlök, semitorkade tomater, chiliolja och pizzasås, toppad med ruccola.
Finnochio Fänkålsalami, kronärtskockshjärtan, kalamata oliver, soltorkade tomater och pizzasås, toppad med ruccola.
Tartufo Bianco Tryffelsalami, champinjoner, tryffelost (philadelphiaost med tryffel), honung och crème fraichesås, toppad med ruccola.
 
Vegansk eller Vegetarisk? Inga problem. 
Fråga bara personalen så löser du det. Även ”pizzorna” kan göras vegetariska eller veganska.
 
 
 
OBS att vi stänger köket 30 minuter innan vi stänger