Matmeny

Matigare rätter:

Prusciuttosallad 120:-. Serveras med bröd.
Ceasarsallad kyckling 120:-. Serveras med bröd.
Ceasarsallad räkor 140:-. Serveras med med bröd.
Soppa Varierar under veckan. 89:-. Lägg till 10:- för kyckling eller räkor.
Pizza? Nej, men Scrocchiarella
Surdegsbröd som påminner om pizza, men är mycket luftigare och krispigare. Toppas med godaste godsakerna
Hel 300:- (52×24 cm som passar att dela vid bordet), Lagom 150:- (som en normalstor pizza), Liten 110:- (inte så liten som man tror).
Chèvre = Chèvreost, valnötter, honung, ruccola, olivolja, mozzarella, parmesanost och pizzasås.
Nduja di Spilinga (Chilikryddad, rökt, bredbar salami från Kalibrien) = Nduja, rödlök, semitorkade tomater, ruccola, chiliolja, mozzarella, parmesanost och pizzasås.
Parma = Parmaskinka, soltorkade tomater, ruccola, olivolja, mozzarella, parmesanost och pizzasås.
Finocchio = Fänkålsalami, kronärtskockshjärtan, kalamata oliver, soltorkade tomater, ruccola, olivolja, mozzarella, parmesanost och pizzasås.
Pulled pork = BBQ-rökt pulled pork, picklad rödlök, ruccola, olivolja, mozzarella, parmesanost och pizzasås.
Tartufo Bianco = Tryffelsalami, champinjoner, tryffelost (philadelphiaost med tryffel), honung, mozzarella, parmesanost och crème fraichesås.
Margherita = pizzasås, parmesanost och mozzarella.
Det finns även glutenfria pizzabottnar (dock ej scrocchiarella).
Vegan eller vegetarian? Inga problem. Bara fråga personalen så löser ni det ihop. Även “pizzorna” går att göra vegetariska eller veganska.
Sedan har vi baguetter, pannkakor och lite mer.
Notera att köket stänger 30 minuter innan stängningstid!